Nieuws

Geachte bezoeker!

Van uw (huis)arts heeft u mogelijk een verwijzing gekregen voor de diëtist bij Diëtistenpraktijk Vaassen Apeldoorn.

Op dit moment is de diëtist met zwangerschapsverlof en vinden er geen spreekuren plaats te Apeldoorn in Het Kristal of te Vaassen aan de Van Riebeeckstraat 87b.

U heeft de volgende mogelijkheden:

  • U belt de diëtist voor overleg voor het plannen van een telefonisch (intake) consult.  Telefoon 06 13762913. Indien er niet wordt opgenomen kunt u de voicemail inspreken en wordt u zo spoedig mogelijk teruggebeld.
  • U mailt naar info@dietistvaassen.nl voor plaatsing op de planlijst vanaf medio oktober. In oktober zal contact worden opgenomen voor het maken van een afspraak. Zou u zo vriendelijk willen zijn om minimaal uw naam, telefoonnummer en reden van verwijzing in de email te vermelden? Of gebruik het contactformulier op de contactpagina.
  • U wilt op korte termijn een consult en maakt daarom een afspraak bij een andere diëtistenpraktijk. Zie daarvoor de website van de samenwerkende diëtisten te Apeldoorn.

Ik hoop u graag te ontmoeten medio oktober!

Met vriendelijke groet,

Mirjam van Nuland-van den Ent,

diëtist

Op vrijdag 20 februari 2015 was diëtist Mirjam van den Ent te gast bij RTV-Apeldoorn. Luister hier het fragment.
Per september 2014 wordt er spreekuur gehouden in Gezondheidscentrum Kristal te Apeldoorn in de praktijk van dr. Zandvliet!

Recent heeft de diëtist de Post-HBO opleiding Voedselovergevoeligheid gevolgd!Contact